Helló Tihany - Gasztronómia

Gasztronómia

Echo Restaurant and Cafe

Echo Restaurant and Cafe

A páratlan gasztronómiai élmény, káprázatos balatoni körpanorámával párosul a tihanyi visszahang domb tetején az Echo Étterem és Kávézóban.

Apátsági Rege Cukrászda

Apátsági Rege Cukrászda

A megújult Apátsági Rege Cukrászda csodás balatoni panorámával várja vendégeit. A cukrászda helyben sütött kézműves süteményekkel, meleg ételekkel, reggelivel és különleges italokkal csábítja a Tihanyba látogatókat. A cukrászda közvetlenül az Apátság lábánál fekszik.

Villa Pisky

Villa Pisky

Villa Pisky ahol az olasz és a magyar konyha találkozik. Látogass meg minket Tihany legszebb és legkedveltebb sétányán és kóstold meg a ropogós pizzát, olaszos tésztákat és a kedvenc magyar ételeinket és közben élvezd a magyar tenger és a Tihanyi Apátság látványát. A 16. században élt Pisky István várkapitányról kapta nevét a Pisky sétány, ahol egy könnyű séta alkalmával gyönyörű panoráma nyílik a magyar tengerre és a Balatonra mélyen behatoló ívelt alakú kikötőre és a Tihanyi Apátságra. Szeretettel várunk Villa Pisky-ben, az Apátsági Rege cukrászda és az Echo étterem között félúton a sétány közepén.

Levendula Kézműves Fagylaltozó

Levendula Kézműves Fagylaltozó

A fagylaltok mesterséges adalékanyagok hozzáadása nélkül, kizárólag minőségi alapanyagokból, kézzel készülnek. Különleges figyelmet fordítanak a különleges étrendet követők számára.

Echo étterem - Hello Tihany!
Echo étterem - Rege cukrászda
Echo étterem
Echo étterem - Lavender Tihany
Villa Pisky
Echo étterem - Levendula Kézműves Fagylaltozó
Echo étterem - Dottó kisvonat Tihany
Pecsétgyűjtő