Helló Tihany

Tihany most

Itt a Nemzet Ünnepe - Március 15.: Tippek a hosszú hétvégére Tihanyból

Itt a Nemzet Ünnepe - Március 15.: Tippek a hosszú hétvégére Tihanyból

Március 15. nem csupán egy dátum a naptárban; ez a nap mélyen gyökerezik nemzetünk történelmében mint az 1848-as forradalom és szabadságharc kezdetének emléke. Ezen a napon Petőfi Sándor és társai Pesten a Nemzeti Múzeum előtt hirdették meg a 12 pontot és olvasták fel a "Nemzeti dalt", ezzel is sürgetve a szabadság és az önállóság iránti vágyukat. Ez a nap ma is a bátorság, az összetartozás és a szabadság ünnepe.  

Részletek
ECHO FESZTIVÁL 2024

ECHO FESZTIVÁL 2024

Készülj fel a tavasz egyik legizgalmasabb eseményére, az Echo Fesztiválra Tihanyban! Idén április 27- 28-án újra megrendezésre kerül ez a különleges kulturális és szórakoztató esemény, amely már második alkalommal hozza el nekünk a félsziget egyedülálló hangulatát. Ez alkalommal Tihany egyik legnépszerűbb tavaszi vendégváró programjával közösen ami nem más, mint a Kecskeköröm Ünnep. A két esemény összefogásából reméljük sok közös élménnyel gazdagodhatnak majd a látogatók.

Részletek
Echo Piknik | ECHO FESZTIVÁL

Echo Piknik | ECHO FESZTIVÁL

Az Echo Fesztivál keretei között megrendezésre kerül az első Echo Piknik a Balaton felett! Piknikezz a legszebb balatoni panoráma, a Tihanyi Apátság látványa mellett és élvezd ki a tavaszi madárcsicsergést, próbáld ki a tihanyi visszhangot! 

Részletek
Kecskeköröm Ünnep Tihanyban

Kecskeköröm Ünnep Tihanyban

Hagyományok, visszhang és legenda – ez jellemzi évről évre megrendezésre kerülő eseményt. A finom falatok mellett kézműves foglalkozások, furfangos vetélkedők és táncházi programok várják az érdeklődőket.

Részletek
Ünnepi adománygyűjtés Tihanyban

Ünnepi adománygyűjtés Tihanyban

A tavalyi évben került először megszervezésre a Tőlünk szeretettel! Tihanyból szeretettel! adománygyűjtő akció, mely során tihanyi vállalkozások fognak össze egy jó ügy érdekében.

Részletek
A hétvége időjárása Tihanyban

A hétvége időjárása Tihanyban

Pénteken egy mediterrán ciklon hoz felhős, borongós időt, valamint országos esőt.  Délután az északias szelet többfelé élénk, este helyenként már erős lökések is kísérhetik. Napközben 5 és 11 fok között alakul a hőmérséklet.

Részletek
Anyák Napja | HelloTihany programajánló

Anyák Napja | HelloTihany programajánló

Minden évben elérkezik az a különleges nap, amikor lehetőségünk nyílik megmutatni, mennyire hálásak vagyunk azoknak a csodálatos nőknek az életünkben, akik annyi szeretetet, gondoskodást és bölcsességet adtak nekünk. Az Anyák Napja nem csupán egy alkalom az ajándékozásra; ez egy nap, amikor kifejezhetjük mély szeretetünket, tiszteletünket és hálánkat édesanyánk, nagymamánk, sőt dédnagymamánk felé. Mi lenne jobb módja ennek, mint egy felejthetetlen kiruccanással Tihany varázslatos tájaira, ahol együtt átélhetjük a félsziget egyedi életérzését?    

Részletek
Panorámás reggeli Édesanyukáddal | REGE CUKÁRSZDA

Panorámás reggeli Édesanyukáddal | REGE CUKÁRSZDA

Ebben az évben Anyák Napján hozz létre felejthetetlen emlékeket az életedben lévő legfontosabb nőkkel: édesanyáddal, nagymamáddal, és dédnagymamáddal az Apátság Királyi Páholyában. Engedd, hogy ez a különleges nap mindannyiuk számára örökké emlékezetes maradjon egy elegáns, kényeztető reggelivel, ahol a szeretet és a törődés áll a középpontban.

Részletek
Naplementés vacsora est | Anyák Napja

Naplementés vacsora est | Anyák Napja

Ezen a különleges napon, Anyák Napján, szeretnénk meghívni téged és családodat egy feledhetetlen élményre, hogy együtt ünnepeljük azokat a rendkívüli nőket, akik életünk alapkövei: édesanyáinkat, nagymamáinkat és dédmamáinkat.  

Részletek
RAKONCZAI IMRE AZ APÁTSÁG KIRÁLYI PÁHOLYÁBAN - Piano Est

RAKONCZAI IMRE AZ APÁTSÁG KIRÁLYI PÁHOLYÁBAN - Piano Est

Csatlakozz Hozzánk egy felejthetetlen estére, mikor első alkalommal Tihanyban az Apátsági Rege Cukrászda balatoni panorámás teraszán zenél Rakonczai Imre!  Hallgasd meg a Fonogram díjas előadóművész zongorajátékát, és élvezd a naplemente csodálatos látványát egy pohár frissítővel a kezedben!  Válaszd a Rakonczai pezsgés ajánlatunkat és garantáljuk a legjobb helyek egyikét.    A belépők ára elővételben fizetendő: 7 990 Ft / fő, amely fogyasztást nem tartalmaz.  RAKONCZAI PEZSGÉS: kiemelt asztal, 1 üveg Champagne 45.990 Ft / 2 fő   Jegyvásárlás menete: vedd fel Velünk a kapcsolatot az info@apatsagicukraszda.hu e-mail címen. Az e-mailben tüntesd fel hány főre szól foglalásod, milyen névre szóljon az asztalfoglalás, valamint telefonos elérhetőséged.   Találkozzunk az Apátság Királyi Páholyában az eddigi legizgalmasabb Rakonczai piano est helyszínén! A belépőjegyek korlátozott számban érhetők el, így ne habozz, szerezd be minél hamarabb!  Érkezés: 19:30 órától Helyszín: Apátsági Rege Cukrászda

Részletek
Pecsétgyűjtő