Helló Tihany - Szabadidő

Szabadidő

Strandok

Sajkodi Strand

Sajkodi Strand

A Tihanyi-félsziget északnyugati csücskében megbúvó Sajkodi Strand nem csak kiváló partszakaszának köszönheti népszerűségét, hanem elbűvölő természeti környezetének is. A Csúcs-hegy lábánál fekvő üdülőhely teljesen új megvilágításba helyezi a balatoni nyaralást és a család minden tagját sokoldalú programkínálattal várja.

Nyitva tartás: 06.00 - 22.00

http://www.sajkodistrand.hu
Tihany Beach

Tihany Beach

Tihany Beach – korábban Hajóállomási strand vagy Napsugár Beach. A félsziget legnagyobb és legismertebb fizetős strandja. A nevének megfelelően közvetlenül a mólónál találjuk. Szép időben gyönyörű a kilátás innen is Füred felé – főleg a délutáni órákban, amikor a nap szépen megvilágítja a szemben lévő partot.

Nyitva tartás: 09.00 - 18.00

Plage18

Plage18

A Plage18 Balaton egyik legszebb helyén, az északi parton, a tihanyi félsziget keleti partján található ami egy gyönyörű füves, homokos strand területből és egy exclusive éttermi részből áll. Strandon kényelmes napozóágyat, napernyőt, asztalt, strand törölközőt adunk vendégeink részére. Az ágyakhoz teljes körű étel/ital felszolgálást is biztosítanak.

Nyitva tartás: 10.00 - 18.00

https://plage18.hu
Tihany Somosi Szabadstrand

Tihany Somosi Szabadstrand

A Somosi szabadstrand a Tihanyi-félsziget mentén húzódó Lepke soron helyezkedik el, az Akasztó-domb alján. A település központjához viszonylag közel található, a faluból egy hangulatos, erdőn keresztül vezető úton könnyen megközelíthető. A strand látogatása ingyenes minden korosztály számára.

Nyitva tartás: 00.00 - 24.00

Tihany Gödrösi Szabadstrand

Tihany Gödrösi Szabadstrand

Balatonfüred és Tihany találkozásánál terül el az északi part egyik legkedveltebb szabadstrandja, a Gödrösi szabadstrand. Az ingyenes csobbanás lehetősége évről-évre egyre több kirándulót csábít kristálytiszta vizéhez. Mivel a Tihanyi főút közvetlenül a strand mellett halad el, elsősorban azoknak ideális úticél, akik imádják a pezsgő városi hangulatot.

Nyitva tartás: 00.00 - 24.00

Sport

Tihanyi vitorlázás

Tihanyi vitorlázás

Szerezz életreszóló élményeket egy vitorlázással a Balatonon az Extrém Balaton csapatával.

https://extrembalaton.hu
Echo étterem - Hello Tihany!
Echo étterem - Rege cukrászda
Echo étterem
Echo étterem - Lavender Tihany
Villa Pisky
Echo étterem - Levendula Kézműves Fagylaltozó
Echo étterem - Dottó kisvonat Tihany
Pecsétgyűjtő