Romantikus program Tihanyban?

Itt a február. a szerelmesek hónapja, ha szeretnétek idén igazán különlegesen tölteni a Valentin napot, akkor vegyétek célba a Tihanyi-félszigetet!

MEGHITT BARANGOLÁS

Ha egy különleges, romantikus és érdekes sétára vágytok, akkor fedezzétek fel a Lóczy Lajos tanösvényt, ami Tihanyi-félsziget legszebb helyeit és látnivalóit veszi sorra. A turistaút a Sajkod melletti Apáti-templomromnál kezdődik, majd az Apáti-hegyen, a Nyereg-hegyen és a Csúcs-hegyen keresztül vezet a Szarkádi-erdőbe. Végül a Gejzír-mező és az Aranyház érintésével juthatunk el az ősközségbe.

 

RANDI A BELSŐ-TÓNÁL?

Bár Tihany esetében is a fő attrakciót a Balaton jelenti, van más tó is itt: a kicsit nehezebben megközelíthető Külső-tó, és a nagyon könnyen elérhető, a város szívében lévő Belső-tó, ami igazán megér egy nagy sétát. Gyönyörű környezetben, sokféle különleges madár, és hüllőfaj, a nyugalom és béke szigete, mesésé panorámával. A tó könnyedén körbe sétálható, tökéletes program minden évszakban!

Ha pedig megéheznétek élvezzétek a legszebb balatoni panorámát Tihany kiemelkedő helyein egy napindító brunch vagy egy meghitt vacsora mellett!

Echo étterem - Hello Tihany!
Echo étterem - Rege cukrászda
Echo étterem
Echo étterem - Lavender Tihany
Villa Pisky
Echo étterem - Levendula Kézműves Fagylaltozó
Echo étterem - Dottó kisvonat Tihany
Pecsétgyűjtő